Janičić i Trušček zajedno na treningu! Crnogorski borac došao u ATT Zagreb!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

American Top Team je trenutno u centru pažnje i dešavanja u regionalnom MMA. Veliki broj profesionalnih boraca otišao je u Zagreb da radi svoje pripreme za naredne izazove. Prvo je došao i trenutno najbolji borac Balkana, Aleksandar Rakić, koji je sa svojim timom izabrao ATT Zagreb za deo svojih priprema.

Pored Rakića u sali ATT videli smo mnoga poznata imena regionalnog MMA, a jedno od njih je i Miloš Janičić koji je jedan od najtalentovanijih boraca na Balkanu. Janičić je trebao da nastupa na Megdanu mladih boraca protiv bugarskog borca Jivka Stoimenova, borba je otkazana a najverovatnije i ceo događaj, još uvek niko iz organizacije nije dao nikakvo obaveštenje. Miloš će nastupiti na FNC 3 „Fight Islandu“ kao i većina boraca koji su trenutno u ATT.

Miloš Janičić je započeo pripreme u Crnoj Gori gde se spremao u Mata Leao BJJ klubu i MMA Zabjelo. Nakon toga odlazi u Novi Sad gde je deo priprema radio kod Nemanje Miloševića u CDS Novi Sad. Finiš priprema će odraditi u ATT Zagrebu gde će imati veliki broj sparing partnera na raspolaganju.

Na fotografiji možemo videti mladog Miloša Janičića i iskusnog Ivicu Truščeka, kojeg očekuje borba protiv Vasa Bakočevića za titulu „Balkanskog BMF-a“ . Još uvek nije poznato sa kime će se boriti Janičić na Zrčama, ali veovatno ćemo saznati uskoro.

Ivica Trušček (levo) i Miloš Janičić (desno) u sali ATT Zagreb

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime