JEZIVO! UFC borac uhapšen nakon što je nožem izbo svoje sestre!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prema pisanju ESPN-a, UFC borac bantam kategorije uhapšen je na Floridi nakon što je priznao da je nožem povredio svoje dve sestre.

Irwin Rivera levo i Giga Chikadze desno(Photo by Douglas P. DeFelice/Getty Images)

U pitanju je Irwin Rivera borac (10-6) koji je pod ugovorom sa UFC organizacijom i koji se u 2020. godini borio čak 3 puta (2 poraza i 1 pobeda). Riveri se na terete stavlja pokušaj ubistva,a posebno je zastrašujuća činjenica je da su žrte bile njegove sestre.

22 godišnja i 33 godišnja devojka su primljene u bolnicu sa višestrukim ubodnim ranama na telu i nalaze se van životne opasnosti. Prvo je pronađena mlađa sestra koja je ležala u lokvi krvi pored puta, sa  ubodnim ranama na leđima, rukama i glavi. Starija sestra je pronađena u kući, takođe u lokvi krvi sa ubodnim ranama u istim predelima kao i mlađa sestra. Komšije su izjavile kako je jedna od sestara došla do njihovih vrata i zatražila pomoć, a identifikovali su UFC borca Irwina Riveru kao počinioca zločina. Prema rečima komšija, videli su krvavog Riveru koji im je govorio da zatvore vrata i da je sve u redu. Verovatno su oni i pozvali policiju, koja je uhapsila Riveru.

Borac se predao policiji i priznao krivicu nakon telefonskog poziva koji je dobio od strane policije. Izjavio je kako je tog jutra ušao u sobu gde spavaju njegove sestre i krenuo da ih bode nožem. Izjavio je kako su mu to „više sile naredile“. Riverina MMA karijera se verovatno tog dana zauvek završila, a najverovatnije će dug period svog života provesti u zatvoru ili nekoj mentalnoj ustanovi. Strašno!

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime