Johnny Walker dobio opasnog protivnika za UFC 253!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC poluteška kategorija dobija jedan zanimljiv duel. U pitanju je duel Johnny Walkera i neporaženog borca unutar UFC oktagona Ryan Spanna. Ovaj meč je dodat na UFC 253 koji se održava 19 septembra, a ovu vest potvrdio je portal blizak UFC-u, UFC News Alerts.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ryan Spann vs. Johnny Walker added to UFC 253 (September 19th) via ESPN. LHW BOUT 📸: Zuffa/Getty Images #UFC #MMA #RyanSpann #JohnnyWalker #Fight

Објава коју дели UFC News Alerts (@ufcnewsalerts) дана

Johnny Walkera 17-5-0 su mnogi videli kao veliku UFC zvezdu i podigli „hype“ oko njega. Dva poraza u nizu (Corey Anderson i Nikita Krylov) su na nekin način ugasila taj hype. Nije sporno da Walker ima talenat i da je dobar borac, ali očigledno da ima nekih „problema u glavi“. Ispred sebe ima odličnog protivnika Ryan „Superman“ Spann-a.

Ryan Spann 18-5-0 je u UFC došao isto kao i Johnny Walker preko Dana White Contender Seriesa. U prva četiri UFC nastupa upisao je sve pobede. Pobedio je Luis Henriquea, Antônio Rogério Nogueiru, Devin Clarka i Sam Alveya u poslednjem nastupu. Veoma atraktivan borac koji je u fantastičnoj formi i nizu od 8 pobeda. Spann je verovatno pun samopouzdanja, dok je Walkerovo poljuljano sa dva vezana poraza. Treći poraz u nizu bi mogao da bude koban po Brazilca, pa će u ovaj meč verovatno ući oprezno.

UFC 253 još uvek nema zvaničnu lokaciju. Predvode ga Israel Adesanya i Paulo Costa u borbi za titulu prvaka srednje kategorije. Datum ovog događaja je zakazan za 19. septembar.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime