Johny Walker prešao u Tristar Gym: Moj bivši trener je kriv za poraz od Andersona!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Johnny Walkeru (17-4) je teško pao poraz protiv Corey Andersona, pa se Brazilac odlučio za radikalne promene. Krivca je našao u svom sada već bivšem treneru. Walker ispred sebe ima zakazanu borbu protiv Nikite Krylova (25-7) na UFC Fight Night u Brazilu, 14. marta. Pripreme za ovaj meč radiće u svom novom klubu Tristar Gymu.

Ne mogu da prihvatim taj poraz jer znam da ga mogu pobediti. Siguran sam u to, ali tokom borbe sam imao problema kao i kao i tokom celog fight weeka. Došlo je do stresnih situacija unutar tima koje su imale veliki uticaj na mene. Ali iz ove situacije sam puno naučio i neću dozvoliti da mi se više tako nešto dogodi.“, rekao je Walker za The Schimo i oktrio šta je zapravo glavni razlog za poraz.

Ne radim više sa svojim bivšim trenerom jer je on zapravo bio problem. U nedelji borbe mi je dva puta priredio jako stresnu situaciju, a isto tako mi je zamalo povredio rame jer mi nije držao fokusere na pravi način. Jednostavno ne odgovaramo jedno drugom u nedelji borbe. Bilo je tu puno poštovanja jer smo i živeli zajedno, ali jednostavno neke stvari ne idu. Trenutno nemam svog trenera. Zato sam otišao u Tristar Gym i želim da pronađem novog trenera koji će mi doneti neko novo iskustvo. Spreman sam krenuti ispočetka.

Prokomoentarisao je i svoj sledeći meč na UFC Fight Night 170 gde ga čeka Nikita Krylov i svoja očekivanja:

Nije mi bitno šta ljudi govore. Ja ću nakon ovoga biti isti tip, samo još bolji borac. Radim i radiću na svemu. Rvanje, jiu-jitsu, udaračkim tehnikama, na svemu što mogu. Ja sam borac koji svaki dan radi na tome da bude bolji nego što je bio. 14. marta u Brazilu je moje vreme za uzeti novi bonus. Pobediću Nikitu Krylova“, rekao je Johnny Walker.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime