Joker dobio novog protivnika za Brave u Beogradu, čeka ga dobro poznati poljski nokauter!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najpopularnijih i najboljih srpskih boraca Aleksandar „Joker“ Ilić, dobio je novog protivnika za Brave CF 69.

Aleksandar Ilić protiv Marcin Naruszczke na Brave CF 69

„Joker“ je trebao da se bori protiv Clebera Souze, ali je brazilac u dogovoru sa svojim timom otkazao nastup u Beogradu i potpisao za ACA promociju. Beogradska publika neće ostati uskraćena za nastup Ilića u Beogradu, jer su čelnici Brave promocije pronašli novog proptivnika za srpskog borca.

Aleksandar Ilić će se boriti protiv iskusnog poljskog borca, aktuelnog člana  i bivšeg izazivača za titulu Oktagon MMA promocije, bivšeg KSW borca Marcina Naruszczke (23-12-2). Iskusni Naruszczka je u svojoj karijeri pobeđivao borce kao što su: Abu Azaitar, Eric Spicley, Rafal Haratyk, Bartosz Lesko, Marko Radaković i do tada neporaženi i perspektivni hrvatski prospekt Ivan Ćosić, koji se nakon poraza od Marcina povukao.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Kao i „Joker“ preferira borbu na nogama, izuzetno je tvrd, a većinu svojih poraza je doživeo sudijskim odlukama. Dolazi iz najboljeg poljskog tima WCA gde trenira između ostalih i Damian Janikowski, pa će ovaj duel biti zanimljiv i poljskog publici.

YouTube player

Brave CF 69 se održava 18. februara u beogradskoj „Štark Areni“. Do kraja ove nedelje ćemo dobiti i informacije o kartama, tako da ćete biti obavešteni o svemu. Vidimo se u Areni!

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime