Joker i Vemola „zakopali ratne sekire“ i pokazali poštovanje jedan prema drugome!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Aleksandar „Joker“ Ilić nije uspeo da „šokira“ Prag i pobedio Karlosa Vemolu u borbi za titulu Oktagon šampiona poluteške kategorije.

Karlos Vemola

Nije imao Ilić uspešan „izlet“ u polutešku kategoriju, ali je i pored poraza pokazao veliko srce i borbenost. Karlos Vemola je od samog starta preuzeo inicijativu i odveo borbu tamo gde je i inače vodi na pod. Nije se „Joker“ predavao, zadao je nekoliko snažnih udaraca Vemoli iz donje pozicije, ali je bivši UFC borac uspeo da prođe u polu gard i uhvati njegov dobr poznati „arm triangle“ sa kojim obično završava protivnike.

Karlos Vemola i Aleksandar Ilić

Prisustvovali smo čestom prozivanju na relaciji Ilić-Vemola, napravio se dobar hype što je Oktagon na kraju krajeva i želeo. Aleksandar i Karlos su prikazani kao „zaraćene“ strane, ali posle meča su pokazali respekt jedan prema drugome u maniru pravih sportista.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Ilić je sam na konferenciji izjavio da mu je velika čast što je delio kavez sa borcem kao što je Vemola i da je pobedio bolji borac. „Joker“ karijeru nastavlja u Oktagon promociji i biće zanimljivo videti ga u svojoj matičnoj srednjoj kategoriji.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime