Jon Jones: DC više ne može skinuti kilograme, treće borbe neće biti!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

U trenutku kada svi MMA fanovi raspravljaju ko bi pobedio u trećoj borbi izmedju Jona Jonesa i Daniela Cormiera, šampion „poluteške“ divizije dao je jako dobro obrazloženje zbog čega neće doći do ove borbe!

„Prvak sam poluteške kategorije gotovo celu svoju karijeru,  nikada nisam otišao izazvati prvaka teške kategorije. U ovom trenutku nisam zainteresovan za to. Moj odlazak u tešku kategoriju je neizbežan, ali ja trenutno dominiram u ovoj kategoriji i nemam nikakvih problema sa kilogramima. Priča između mene i Daniela Cormiera je u poluteškoj kategoriji i tamo bi trebala da se završi, i ako ja mislim da sam je jednom ili dva puta tamo i završio.“ Napisao je Jones na svom Twitter nalogu, nakon čega je usledila gomila komentara od strane fanova, što njegovih što od DC-a.

 

Nakon toga je dodao još jedan Tweet.

„Nezavisno od toga što Cormier govori u medijima, garantujem vam da neće biti treće borbe! Ne postoji šansa da Daniel Cormier skine kilograme, nema šanse da još jednom prođe kroz noćne more koje dođu kada naspram njega stoji zver!“

Jones i dalje čeka sledećeg izazivača koji će pokušati da mu preuzme titulu prvaka. Sam je naglasio kako bi voleo da se bori na najvećem eventu ove godine UFC 244 u New Yorku u Medison Square Gardenu 02.11.2019.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime