Jon Jones izbačen iz JacksonWink MMA tima nakon poslednjeg incidenta!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Po mnogima najbolji borac svih vremena Jon Jones, ne uspeva da obuzda svoj karakter i non stop upada u probleme.

Greg Jackson, Jon Jones i Mike Winkeljohn

U poslednje vreme kada god mediji pišu o Jonesu, radi se o nekom problemu a ne o njegovoj borbi. Nakno poslednjeg incidenta koji se dogodio kada je veče pred ulazak u „Kuću slavnih“ uhapšen zbog nasilja u porodici, Jones se nalazi u problemu.

Prvi problem je sa zakonom a drugi je zaj da je izbačen iz svog matičnnog kluba JacksonWink MMA akademije gde je od početka svoje karijere, a to je potvrdio i prvi čovek i glavni trener Mike Winkeljohn koji je rekao da se radi o trenutnoj odluci i kako ne zna da li će se ikada više Jones vratiti u salu:

Čak i ako se ne vrati u salu, meni je to uredu. Znam da će on možda da osvoji titulu u teškoj kategoriji i da sam sebi izbio dosta novca, Nebitno. Moje vrednosti i princip trenutno nisu na tom mestu. Želim da napravim presedan za ostale momke u sali i ljude genralno. Gledajte, ja sam uvek za oprost, ali moramo da idemo napred i da popravimo stvari. Ja znam da on to može i optimističan sam po tom pitanju.“

Težak period za bivšeg šampiona poluteške kategorije. Greg Jackson i Mike Winkeljohn su od početka uz njega i praktično su ga izgradili kao borca. Rastanak sa svojim timom mogao bi da bude početak kraja za Jonesa, ali i sa druge stane možda je ovo samo trenutno i možda se stvari „srede“ vremenom i Jones se vrati u svoju salu.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime