JON JONES OSUĐEN: Godinu dana uslovna kazna! „Prihvatam odgovornost za svoje postupke!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC šampion u poluteškoj kategoriji Jon Jones, osuđen je danas za krivično delo koje je napravio pre nekoliko dana. Kako prenose svetski MMA portali, Jones se nagodio sa sudom, priznao krivicu za učinjeno delo koje je počinio.

Sud je Jonesu izrekao kaznu od godinu dana uslovne kazne uz 96 sati kučnog pritvora i 48 sati društveno korisnog rada.

Dok svi radimo na razumevanju i suočavanju sa stresom i nesigurnostima oko trenutnog stanja u našem svetu, želim da izrazim koliko  sam zaista razočaran što sam ponovo postao izvor negativnog naslova, posebno u ovim vremenima.

Razočaran sam što sam izneverio ljude do kojih mi je najviše stalo a to su moja porodica, prijatelji i moji obožavatelji. Jutros sam sklopio sporazum o priznanju krivice sa kancelarijom Albuquerque. Prihvatam potpunu odgovornost za svoje postupke i znam da imam lični problem sa odnosom prema alkoholu.

Uložio sam toliko truda i energije  da poboljšam sebe i svoju zajednicu i neću dozvoliti da mi taj lični  nedostatak narušava moj rad u zajednici kada nam je najpotrebnija. Zaista cenim podršku koju sam dobio od zajednice Albuquerque i svih mojih fanova širom sveta. Veoma se radujem što ću ovo ostaviti iza sebe. Hvala svima na lubavi i podršci, molim vas pobrinite se za sebe. Rekao je Jon Jones

Kako ste zadovoljni predusom koju je dobio Jon Jones ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime