Jorge Masvidal ima plan: Diaz ili McGregor pa onda borba za pojas!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Po svemu sudeći Jorge Masvidal bi trebao da bude sledeći izazivač za titulu u velter kategoriji. Kamaru Usman aktuelni šampion će se suočiti sa privremenim prvakom Colby Covingtonom. Masvidal bi trebao da bude izazivač pobedniku tog duela. Jorge je sebi zacrtao cilj i borbu koju bi voleo da odradi pre nego što se dogodi napad na titulu u velter kategoriji.

Usman i Covington se bore za priliku da se bore protiv mene. Ja sam glavni u ovoj kategoriji. Želim samo najveće, najbolje i najčvršće borbe. Čini mi se da bi Nick Diaz mogao biti sledeći, a možda čak i Conor McGregor. To su borbe koje su mi zanimljive zbog zarade i svega što donose, dok ova dvojica (Usman i Covington) reše ko je prvak u grljenju.

Nick Diaz je najavio povratak borbama i prozvao Masvidala kako bi osvetio poraz njegovog brata Natea. Rekao je Masvidal i šta misli o toj borbi:

Ako je ikada bio motivisan za borbu to mora biti baš ova. Šta god da je radio u prošlosti, znam da će prestati i vratiti se na stari put, borbama. Poznajem braću Diaz i znam koliko se međusobno cene i poštuju, siguran sam da će me ovaj tip napasti sa svime što ima. Ako je UFC ozbiljan u ovome i potpiše ugovor, a plate me koliko tražim, idemo !

Conor McGregor se vraća borbama 18. januara protiv Donalda Cerronea, i ako je bilo nekih prozivki između ova dva borca, Irac deluje totalno ne zainteresovano za Masvidala.

Ne želim biti nasilnik, ali od kada sam prebio Natea, McGregor nije rekao ni jednu reč! Ako on ne želi da se bori, neću ga gnjaviti. Taj momak će sigurno stradati ako ga zatvore u kavez sa mnom. On nije tip sa kojim bi mi dopustili da se poigram. Rekao je Jorge Masvidal

Foto: bleacherreport.com

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime