Još jedan momak srpskog porekla pomagao Miočiću u pripremama! Upoznajte Branka!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Stipe Miočić će danas braniti titulu UFC šampiona protiv Francisa Ngannoua na UFC 260. Pored Alekse Čamura srpskog UFC borca u pripremama za ovaj meč Stipi je pomagao još jedan momak našeg porekla.

Branko i Stipe, FOTO: Screenshot Instagram

U pitanju je Branko Bušić (Busick) (2-1-1 MMA) momak srpskog porekla koji je rođen u Americi. Branko je vrhunski bokser a pored priprema Stipi Miočiću pomagao je i Roy Jones Jr-u za meč sa Mike Tysonom. Branko je publici u regionu poznat po borbi sa Ivanom Erslanom, kojeg je nokautirao na FFC u Las Vegasu ali je nakon borbe bio pozitivan na doping testu i borba je proglašena „no contest“.

YouTube player

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Branko Busick (@branko_busick)

U svojoj profesionalnoj karijeri ostvario je 2 pobede 1 poraz i 1 no contest borbu. Zanimljivo da je debitovao u MMA na Bellatoru, a kako saznajemo uskoro ga očekuje novi nastup u Bellator organizaciji. Branko kao odličan udarač pomagao je Stipi Miočiću u ovom kampu za Francisa Ngannoua.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Branko Busick (@branko_busick)

Uskoro na našem kanalu možete da očekujete intervju sa Brankom i malo detaljnije da ga upoznate. Čekamo potvrdu za njegov meč na Bellatoru i jedva čekamo da ga ponovo vidimo u oktagonu!

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime