JOŠ JEDAN VRHUNSKI ARMAGEDON: Nokauti Kosića, Bilića i Cvetkovića obeležili veče!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završeno je četvrtfinale još jednog fantastičnog Armagedona. Ovoga puta nastupili su borci u kategorijama do 66 i 77 kilograma. Jako dobri i uzbudljivi mečevi sa fantastičnim nokautima.

Potez večeri je viđen u glavnom meču događaja, gde su se susrela dva kvalitetna borca i jedni od glavnih favorita (uz Cvetkovića) za osvajanje ovog turnira, Jakob Kosić i Rifat Prušević. Kosić je slavio brutalnim nokautom u prvoj rundi borbe.

Miloš Cvetković takođe jedan od favorita imao je fantastičan preformans protiv domaćeg borca Abrahama Salimona. Cvetković je stigao do pobede tehničkim nokautom, a od samog starta je pokazao da je jedan od favorita za osvajanje ovog turnira. Iskusno je pogađao, kontrolisao oktagon i završio svog protivnika.

Prvi put na Armagedonu videli smo ekstra rundu. Jako zanimljiv duel u kategoriji do 66 kilograma odradili su Daniel Bažant i Nino Škrijelj. Posle dominantne prve runde Škrijelja drugu rundu odnosi Bažant. Sudijama nije ostalo ništa drugo sem da daju borcim ekstra rundu. U trećoj rundi videlo se da Škrijelj nema snage, pobedu sudijskom odlukom odnosi Bažant.

Mađarski borac Robert kardos pobedio je Gordana Lovrića prisiljavanjem na predaju. Ovaj momak ima vanserijsko rvanje sa kojim može biti okarakterisan kao jedan od nosioca ove kategorije. I ako je Lovrić odlično otvorio borbu i pogađao Mađarskog borca, posle prvog klinčovanja Kadros je uspeo da sruši i iskontroliše svo protivnika.

Marsko Ostanek je uspeo da prisili na predaju iskusnog Tonći Peruška. Odličan nastup momka iz Ban Tima.

U Srpskom derbiju između Nikole Đurđeva i Đorđa Stojanovićam pobeda je pripala borcu iz Subotice Nikoli Đurđevu. I ako mu je ovo bio prvi profesionalni nastup naspram 5 koliko ima Đorđe, potvrdio je da je bolji borac i zasluženo slavio sudijskom odlukom.

Prvi meč na Armagedonu su otvorili Ivan Bilić i Luka Cvetković.  Ivan Bilić je slavio fenomenalnim nokautom. Sjajan učinak boraca iz Trojana iz Pule

REZULTATI:

  • 1. Ivan Bilić def. Luka Cvetković – KO , 1 runda
  • 2. Nikola Đurđev def. Đorđe Stojanović – Decision (split)
  • 3. Danijel Bažant def. Nino Škrijelj – Decision (unanimous)
  • 4. Robert Kardos def. Gordan Lovrić – Submission , 1 runda
  • 5. Miloš Cvetković def. Abraham Salomon Are – TKO , 1 runda
  • 6. Marko Ostanek def. Tonći Peruško – Submission , 1 runda
  • 7. Jakob Kosić def. Rifat Prušević – KO , 1 runda

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime