JOŠ JEDNA BOMBA NA UFC 280! Duel dvojice TOP 10 boraca lake kategorije!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC 280 koji se održava 22. oktobra u Abu Dabiju mogao bi da bude jedan od najjačih UFC programa u istoriji.

Beneil Dariush i Mateusz Gamrot

Ovaj vrhunski događaj će predvoditi meč za titulu šampiona lake kategorije između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva. Sunaslovna borba je takođe za titulu ali u bantam kategoriji gde će se sastati Aljamain Sterling i T.J. Dillashaw, zatim Belal Muhammad i Sean Brady a juče je dogovoren meč između Petr Yana i Sean O’Malleya.

Još jedan spektakularan meč gledaćemo na UFC 280. Duel koji je jako bitan za rasplet u lakoj kategoriji. Rukavice će ukrstiti Beneil Dariush (21-4-1) i Mateusz Gamrot (21-1). Borba šestog i devetog izazivača u lakoj kategoriji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Beneil Dariush je trebao da se bori sa Islamom Makhachevim, ali je zbog povrede morao da otkaže nastup. Islam je pobedio Bobby Greena i dobio napad na titulu, dok će Dariush morati da „preskoči“ opasnog Gamrota ako misli da razmišlja o napadu na titulu.

Bivši dvostruki KSW šampion Mateusz Gamrot deluje impresivno. U UFC je odradio 5 mečeva. Upisao je 4 pobede i poraz podeljenom „diskutabilnom“ odlukom u svom debitantskom meču u najboljoj svetskoj promociji. Pobeda protiv Dariusha bi mu bila najveća u karijeri i popela bi ga u vrh lake kategorije.

Kome dajete prednost?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime