Još samo 4 dana do spektakla u Beogradu! Jedan borac otkazao ali je pronađena zamena!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Samo četiri dana ostalo je do spektakularnog FNC 13 događaja koji ćemo gledati u Hali Aleksandar Nikolić (Pionir) ove subote.

FNC 13 Beograd

Ovaj događaj će predvoditi duel Nikole Joksovića i Sava Lazića za titulu FNC velter kategorije, dok je sunaslovna borba rezervisana za najiščekivaniji regionalni MMA okršaj, a to je revanš Vasa Bakočevića i Francisca Barria „Croate“.

Glavna borba večeri na FNC Beograd

Perspektivni Marko Bojković će odmeriti snage sa opasnim brazilcem Lukasom Ananiasom koji sa velikim imperativom pobede dolazi u Beogradu sa ciljem da se pokaže u najboljem svetlu FNC promociji. Bojkoviću će ovo biti pohod na petu profesionalnu pobedu u isto toliko nastupa.

Lucas Ananias i Marko Bojković FNC 13 Beograd

Legenda balkanskog MMA sporta Ivica „Terror“ Trušček će po 81. put ući u kavez u borbi sa perspektivnim srpskim borcem Jovanom Marjanovićem. Velika prilika za Jovana da se probije na regionalnu scenu, dok će Ivica imati veliki motiv da dokaže svima, da on nije taj preko koga će se graditi mladi borci.

Ivica Trušček

Prva dama srpskog MMA sporta Marina Spasić će u Hali Pionir imati najteži ispit u dosadašnjoj karijeri. Njena protivnica biće Samin Beik koja iza sebe ima 10 MMA nastupa. Velika prilika za Marinu da pokaže svima koliko je ozbiljno shvatila MMA karijeru a ova borba bi mogla da joj bude velika prekretnica.

Marina Spasić vs Samin Beik

Teufik Šehić je zbog zdravstvenih razloga otkazao u ponedeljak borbu protiv Borisa Stanića, ali je FNC brzom reakcijom pronašao zamenu i dobili smo možda i bolju borbu nego prvobitno. Umesto Teufika Šehića uskočio je jedan od najtalentovanijih hrvatskih boraca Fran Luka Đurić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

Očekuju nas i nastupi Aleksandra „Mlate“ Vukosavljevića protiv Miladina „Kengura“ Kolarskog, kao i borbe Ognjena Babića protiv francuza Axel Noboua i crnogorsko-slovenački „derbi“ između Blaža Nikolića i Dina Šuljkanovića.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime