Još samo 9 dana do najvećeg amaterskog takmičenja u regionu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još samo 9 dana ostalo je do najvećeg amaterskog MMA takmičenja u regionu. U pitanju je Fight Games koji se tradicionalno održava evo već 11 godina.

Fight Games 11 će se održati u Vrbasu u Centru za Fizičku Kulturu, 21. februara sa početkom od 10 časova. Organizator ovog takmičenja je Petar Tunguz i Unity Fight Team. Već dugo godina ovo takmičenje važi za najmasovnije i omiljeno kod boraca. Otvorenog je tipa i pravo učešća imaju borci iz svih zemalja. Kada su u pitanju starosne kategorije, pravo učešća imaju svi (pioniri, kadeti, juniori i seniori).

Pored uvek neizvesnih i zanimljivih borbi, Fight Games je jedini amaterski turnir koji ima svoj YouTube kanal  gde možete da pogledate pojedinačno snimak svake borbe sa turnira. Kroz ovo takmičenje prošao je veliki broj danas poznatih MMA boraca kao što su Duško Todorović, Uroš Jurišić, Aleksandar Janković, Stefan Negucić, Vladimir Prodanović i još mnogi drugi.

Za sada prijavljen je veliki broj takmičara iz različitih zemalja, kao što su: Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Slovačka, Mađarska, Rumunija i Bugarska. Prijave su i dalje u toku, možete se pijaviti putem emaila: mmass@gmail.com

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели unityfightteam (@unityfightteam)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime