KAKAV DEBI! Stošić BRUTALNO nokautirao Wlodareka, Lazić izgubio odlukom nakon 3 runde rata!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Krenuo je KSW 59 koji se održava večeras u Poljskoj u Lođu gde nastupa nekoliko broaca sa Balkana.

Darko Stošić i Savo Lazić

Savo Lazić je prvi nastupio od naših boraca. Na žalost Sebastian Rajewski je pobedio Sava Lazića jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 runde odlične i zanimljive borbe. Lazić i Rajewski su nam pružili odličan meč, ali ostaje žal za konačnim ishodom. Savo je odlično otvorio meč, ali na kraju je „ring rust“ došao do izražaja i bio je vidljiv kako je odmicala borca.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Savo je odlično radio ali na žalost Rajewski je bio bolji večeras. Nadamo se da će Savo nastaviti sa borbama i biti aktivan jer definitivno pruža odlične borbe i ostavlja srce u oktagonu što publika izuzetno ceni i poštuje.

Darko Stošič je debitovao u KSW na najbolji mogući način! KSW teška kategorija dobila je „novu zver“ na rosteru i sigurno da će svima napraviti velike probleme. Darko je od prve runde dominirao Michal Wlodareka i radio ono u čemu je i najbolji! Svaki put kada je hteo, Stošić je oborio Wlodareka i radio odličan ground and pound. U drugoj rundi nokautirao je Wlodareka snažnim GNP udarcima i podsetio nas na Darka sa početka karijere. Brutalan nokaut Sotšića i teški udarci koji su završili na licu poljskoj borca. Svaka čast Darko!

Od predstavnika sa Balkana čeka se Antun Račić i Nikola Milanović koji je upao samo sat vremena pred početak događaja i boriće se protiv Mariusza Pudzianowskog nakon što je Ousmane Dia otkazao nastup kako nezvanično saznajemo od poljskih kolega, zbog problema sa zakonom. Nikola Milanović je džudista koji se takmiči u teškoj kategoriji a ovo će mu biti prvi MMA meč.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime