KAKAV MEČ! Gaethje protiv Chandlera u novembru!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC je rešio da obraduje sve fanove i ugovori fantastičnu borbu u lakoj kategoriji između Justina Gaethjea i Michael Chandlera.

Justin Gaethje protiv Michael Chandlera, FOTO: MMA Junkie

Kako su preneli vodeći MMA portali i insajderi, UFC je blizu realizacije ove borbe koja je planirana za UFC 268 koji se održava 6. novembra. Kako prenose izvori, borci su prihvatili usmeno ovaj duel, samo se čeka potpisivanje ugovora i zvanična potvrda od strane UFC organizacije.

Duel ova dva ratnika i beskompromisna borca neće nikoga ostaviti ravnodušnim, a MMA publika od sinoć je u pravoj euforiji i sa nestrpljenjem očekuje ovaj duel. Michael Chandler iza sebe ima poraz od Charles Oliveire u borbi za titulu UFC šampiona. Nakon sjajnog starta u UFC-u i pobede nad Dan Hookerom, bivši Bellator šampion zaustavljen je od opasnog Brazilca nokautom. Priliku za eventualno novi napad za pojas moraće da zasluži pobedom nad bezkompromisnim Justin Gaethjeom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Justin Gaethje nije viđen dugo u akciji. Iza sebe ima poraz od Khabiba Nurmagomedova u oktobru prošle godine. Gaethje je imao sjajan niz pre poraza od legendarnog Khabiba, a sigurno da mu je cilj titula šampiona gde mu Michael Chandler stoji kao prepreka! Očekuje nas zanimljiv duel i prava borba!

Ko pobeđuje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Zapratite Triangle TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime