KAKAV MEČ: UFC potvrdio fantastičan duel! Santos protiv Teixeire!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC je zvanično potvrdio strašan meč u poluteškoj kategoriji koji će predvoditi Fight Night 12. septembra. U pitanju je duel Thiago Santosa i Glovera Teixeire. Ova dva Brazilca će se boriti za verovatno sledećeg izazivaa za titulu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

BOMBA 💣 Fight Night 12. septembra predvode Glover Teixeira i povratnik Thiago Santos. Kome dajete prednost u Brazilskom derbiju❓

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv) дана

Dugo su fanovi čekali povratak Thiago Santosa (21-7). Marreta se poslednji put borio u julu 2019. godine sa Jon Jonesom gde je pružio fantastičan otpor šampionu. Na momente je čak i ozibljno namučio neprikosnovenog sada već bivšeg UFC šampiona, sve do trenutka kada nije povredio koleno tokom borbe. Santos je stisao zube i sa ozbiljnom povredom kolega odradio 5 rundi prave muške borbe. Više od godinu dana trajao je oporavak od operacije prednjih ukrštenih ligamenata koje je operisao Santos. Biće zanimljivo videti kakav će biti Santos i da li će ga krasiti forma koju je imao do borbe sa Jonesom. Pre borbe sa šampionom Marreta je pobedio 4 meča u nizu.

Glover Teixeira (31-7) je jedan od najstarijih boraca u UFC, ali po njegovoj formi i stilu borbe to nikada ne bih rekli. Brazilac proživljava borilačku mladost i što je stariji to je bolji. U svom poslednjem nastupu, demolirao je Anthony Smitha u meču u koji je ušao kao ozbiljan autsajder po mišljenju svetskih kladionica. Teixeira je u nizu od 4 pobede, a ispred sebe će imati svog zemljaka koji mu stoji na putu do titule. Strašan meč!

ZAPRATITE TRIANGLE TV NA INSTAGRAMU ZA NAJVEĆI IZVOR INFORMACIJA IZ MMA SVETA!

Ko pobeđuje u ovom meču?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime