KAKAV PREOKRET! Duško se vratio iz „mrtvih“ i nokautirao Wrighta!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Duško Todorović upisao je treću UFC pobedu u noći između subote na nedelju na UFC Vegas 62.

Duško Todorović nokautirao Jordan Wrighta na UFC Vegas 62

Odličan meč pružili su nam Duško Todorović i Jordan Wright. Nakon prve poprilično stresne runde za sve navijače Todorovića, „Thunder“ se fenomenalno vratio u drugoj rundi i „završio posao“.

Gledali smo veliki preokret, a Duško nam je još jednom dokazao koliko ima čvrstu bradu i koliko je smiren kada je teška situacija. Todorović je „jedva“ preživeo opasne nalete Wrighta koji je bio jako blizu da završi borbu snažnim GNP udarcima. Treba napomenuti da je Todorović zamalo „iščupao“ nogu Wrightu, ali na kraju čista runda za američkog borca.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

U drugoj rundi gledamo totalno drugačijeg Duška Todorovića. Od prve sekunde runde, Duško je krenuo agresivno, preuzeo inicijativu i odličnim „dirty boxom“ saterao Wrighta uz žicu. Odlično je kombinovao Duško udarce glava-telo i nekoliko puta ozbiljno pogodio iscrpljenog Wrighta. Na kraju srpski UFC borac završava u „top mount“ poziciji i snažnim laktovima završava nezgodnog Wrighta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели UFC (@ufc)

Treća pobeda Duška Todorovića u šestom UFC nastupu. Borba Todorovića i Wrighta nagrađena je bonusom od 50 000 dolara za „najbolju borbu večeri“, a ovo je je drugi za Duška od kako je član UFC-a. Čestitamo Dušku i Sekutoru na velikoj pobedi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели UFC (@ufc)

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime