KAKVO UPARIVANJE! Neporaženi Mitchell protiv iskusnog Barboze u martu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najvećih potencijala na UFC rosteru Bryce Mitchell (14-0) ispred sebe će imati najveći ispit u dosadašnjoj karijeri.

Edson Barboza i Bryce Mitchell, FOTO: mmajunkie.com

Nakon 5 pobeda u 5 nastupa u najboljoj svetskog organizaciji „Thug nasty“ koji se nalazi na poziciji 11 perolake kategorije boriće se protiv prvog velikog imena. Mitchell će snage odmeriti sa iskusnim Edsonom Barbozom (22-10) koji je na poziciji broj 10 kada je u pitanju rank lista perolake kategorije.

Bryce Mitchell, FOTO: ufc.com

Iskusni Barboza iza sebe ima poraz od Gige Chikadzea u avgustu ove godine, ali pre toga je povezao dve pobede. U svojoj karijeri Barboza se takmičio i u lakoj kategoriji a pobedio je velika imena kao što su: Anthony Pettis, Beneil Dariush, Dan Hooker, Paul Felder, Gilbert Melendez i mnogi drugi.

Edson Barboza

Prelazak u perolaku kategoriju pokazao se kao dobar potez za iskusnog brazilca, a 5. marta će imati tešak posao protiv opasng Bryce Mitchella koji je u svojih 5 nastupa u UFC pokazao da je jedan od boljih rvača i greplera. Sudar stilova nam uvek donese uzbudljive meče, tako da nema razloga da tako ne bude i ovoga puta.

Ko pobeđuje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime