Khabib: Gaethje zna da rva, ali velika je razlika između dagestanskog i američkog rvanja!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje će ukrstiti rukavice za samo dva dana na UFC 254 koji se održava na Yas Islandu u Abu Dhabio na čuvenom „Fight Islandu“.

Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje

Kai što znamo Justin Gaethje je borac sa odličnom rvačkom bazom koji se pre MMA karijere uspešno takmičio u rvanju slobodnim stilom. Sa početkom svoje MMA karijere totalno je promenio stil borbe i mnogi ga smatraju stand up borcem. Mnogi smatraju da ta njegova rvačka baza može da odigra ključnu ulogu u duelu sa neprikosnovenim Khabibom koji ima možda i najbolje rvanje koje smo imali prilike da gledamo u MMA sportu, ali sam Khabib je izjavio kako postoji velika razlika između američkog i dagestanskog stila rvanja:

Mislim da je velika razlika između američkog i dagestanskog rvanja. Ja sam svestan da Gaethje dobro rva. Danas sam baš rekao Cormieru „Kada si se poslednji put borio sa Stipom, jednom si uspeo da zgrabiš njegovu nogu i da ga srušiš. On ti je ustao jako brzo i ti si bio gotov!“

Preostali deo borbe su radili stand up na nogama. Između mene i Cormiera je velika razlika. Ako pokušam da srušim Gaethjea i on se odbrani ja ću to nastaviti da radim makar celu noć to bilo. To je razlika između Dagestanskog i Američkog rvanja. Svi su oni dobri kada su na nogama, ali kada ih zgrabim to se sve promeni.

Mislim da on zna mnogo bolje da rva od Conora i Dustina, tako da će mi biti malo teže, ali pripremio sam se da pokušam 100 puta da ga srušim ako treba. Biće ovo zanimljiva subotnja noć!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime