Khamzat Chimaev: „Svi koji me prozivaju, odbiju borbu sa mnom kada im UFC ponudi!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Khamzat Chimaev već dugo čeka novu borbu i traži protivnika, ali za sada izgleda da niko ne želi da se bori protiv neporaženog čečena sa švedskim pasošem.

Khamzat Chimaev, FOTO: mmamania.com

Pre nekoliko dana Khamzat je prozvao bivšeg UFC šampiona srednje kategorije Roberta Whittakera na meč, ali „potkačio“ je i jednog velteraša – Colby Covingtona u razgovoru za „Red Corner“.

‘‘Ne znam šta se događa sa Covingtonom. Kad sam imao sastanak sa UFC-om, spomenuli su mi njega. Čekamo već pola godine, a meni izgleda kao da on ne želi borbu sa mnom. Svi oni mene prozivaju, a kada im UFC ponudi borbu sa mnom, tada počnu da beže. Mislim da će moj sledeći protivnik biti pobednik trilogije između Usmana i Edwardsa, neka mi daju koga god‘‘

Ipak Chimaev smatra da je najrealna opcija za njegov naredni meč Robert Whittaker kojeg je nedavno i „prozvao“:

‘‘Mislim da ću se boriti sa Robertom Whittakerom. On nema protivnika, Paulo Costa je pobegao nakon što je toliko pričao o meni i Robertu. Želim tu borbu iako mi se on sviđa kao osoba, dobar je tip. Ne prelazi granice i ne priča gluposti, bila bi zabavna naša press konferencija‘‘

Zanimljivo, Covington i Costa su izjavili kako njih odbija Chimaev. Nadamo se da će biti ugovoren neki od navedenih mečeva i da ćemo saznati „istinu“.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime