Kita pripretio Stošiću: „Prihvatio je izazov, ali biće vrlo bolno za njega!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

KSW 61 koji se održava 5. juna, „neplanirano“ nam donosi duel između Michal Kite i Darka Stošića.

Darko Stošić i Michal Kita, FOTO: Triangle TV

Kao što već znamo, Jay Silva je otkazao nastup Poljskom teškašu a duel su odbili Karol Bedorfd i Damian Grabowski. Na manje od dve nedelje do borbe, izazov je prihvatio Darko Stošić. Publika u Poljskoj ali i kod nas sa nestrplenjem očekuje ovaj duel, jer se radi o dvojici boraca koja su atraktivna i uvek idu na prekid.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

 U promo materijalu koji je KSW iskoristio za najavu duela između Stošića i Kite, Poljak je bio po prilično samouveren pred nastup sa našim najboljim teškašem:

„Šta da kažem, dvojica ili trojica boraca su odbili da se bore sa mnom i ako sam ih javno sve prozvao. Ako ne pobedim tipa poput njega (darka) neću moći da stignem do vrha ksw-a. Znam zašto sam ovde i zbog čega sve ovo radim. uživam  ovome i želim to. kao i uvek od mene možete da očekujete da idem napred i tražim prekid!“

Zatim je Michal Kita spomenu i svog protivnika Darka Stošića za kojeg je rekao da će ovaj izazov biti „bolan za njega“:

„Znam za šta sam sposoban i znam da sam teškaš dok se on ranije borio u nižoj kategoriji. želim da pobedim kako bih dokazao da zaslužujem još jedan napad na titulu i de friesa. prihvatio je izazov, ali biće to vrlo bolno za njega!“

YouTube player

KSW 61 se održava 5. juna u Gdanjsku i biće prvi KSW događaj sa publikom od početka pandemije virusa. Pored Darka Stošića na eventu se bore i Ivan Erslan, Filip Pejić i Monika Kučinič.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime