Knight se osvetio Lobovu nokautom, da li ćemo gledati i treći meč ?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

U njihovom prvom duelu odlukom sudija pobedio je Artem Lobov. To je bila jedna od najboljih Bare Knuckle borbi u istoriji sigurno. Ali u revanšu je bilo drugačije.

Foto: mmajunkie.com

Bare Knuckle Championship 9 su predvodili Artem Lobov i Jason Khight u svom drugom duelu. Knight je puno bolje odradio ovu borbu i držao je na distanci Lobova i pogađao precizno direktima. U drugoj rundi je poslao Lobova u nokdaun, ali se rus uspeo vratiti. 3 i 4 rundi gledamo dosta konkretnijeg Lobova koji pokušava udarcima u telo naneti štetu Knightu. Kraj je došao u 5 rundi kada Jason pogađa snažno i precizno Lobova svojom levom rukom. Lobov završava na kolenima, a sudija posle pregleda prekida borbu i proglašava Jason Knhighta pobednikom. Odmah posle borbe krenuli su komentari o potencijalnom trećem duelu ova dva borca, na šta je Knight odgovorio:

Naravno, ja sam za to ako on želi. Volim ovog tipa. On je uvek bio pun poštovanja prema meni kao i ja prema njemu. Navijaću za Lobova svaki put ka se ne bude borio protiv mene.

Artem Lobov nije želeo da komentariše trilogiju posle ovog poraza:

Ovaj poraz me boli duplo više, jer je stigao prekidom. Ali šta je tu je, ne može se sada ništa promeniti i treba prihvatiti situaciju onakva kakva jeste i ići dalje.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime