Ko može da stane na put Askhamu u KSW?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Scot Askham je posle 3 borbe došao do šampionskog pojasa i zadbio veliko poštovanje poljske publike. Od svog debija pa do dana danas, deluje i više nego uverljivo.

U premijernom nastupu na KSW 42 susreo se sa legendom  Michal Materlom, koga je savladao prekidom u prvoj rundi, i ako to mnogi nisu očekivali.

Izvor: KSW

Drugi nastup u najboljoj evropskoj promociji, Britanac je imao na domaćem terenu, na KSW 45  u Londonu na Wembley-u. Bivši UFC borac i član American Top Team-a je dočekao poljskog borca Marcina Wojcika, sa kojim takođe nije imao problema. Kao i svog predhodnog protivnika i ovog je savladao prekidom u prvoj rundi, te je pokazao kako pobeda protiv Materle nije bila slučajna!

Izvor: MMA Junkie

Borba u kojoj je potvrdio da je najbolji borac u KSW srednjoj diviziji i koju je krunisao šampionskim pojasom, bila je revanš protiv Michala Materle. Borba vredna šampionskog pojasa, pravi rat. No moramo se složiti kako je britanac bio bolji od Materle ceo meč, a završio ga je letećim kolenom u 3 rundi. Time je dokazao da je trenutno najdominantniji u ovoj kategoriji. Pobedivši dva puta čoveka koji je bio neprikosnoveni šampion dugi niz godina u KSW-u.

Biće zanimljiv rasplet u KSW srednjoj kategoriji. Na rosteru poljske promocije nalazi se veliki broj boraca koji će pokušati da preotmu pojas Askhamu. Jedan od potencijalnih kandidata za napad na KSW titulu je i naš borac Aleksandar Joker Ilić, koji je brutalno nokautirao Damiana Janikowskog, inače veliku zvezdu u poljskoj i takođe čoveka koga KSW ima u vidu za potencijalni napad na titulu. Pored spomenute dvojice, tu je i povratnik legendarni Mamed Khalidov, zatim treba napomenuti i bivšeg šampiona u velter kategoriji Dricusa Du Plesisa koji je sam rekao da više ne može da skida na 77 i da nastavlja karijeru u srednjoj.

Očekuje nas pravo ludilo u KSW srednjoj kategoriji!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Abus Magomedov, ubica..
    Samo je pitanje da li su mu to ambicije ili da odradi 1,2 borbe tu pa da potpise za Ufc.
    Ilketu tesko da ce dati borbu za pojas sada , po meni treba da veze bar jos 2 pobede.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime