KONAČNO! Burns i Masvidal dogovorili meč jedan protiv drugoga!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kako prenose poznati svetski MMA portali, publika bi uskoro mogla da dobije jedan od najzanimljivijih duela u velter kategoriji.

Gilbert Burns i Jorge Masvidal

Prema pisanju „MMA Junkie“ portala, Gilbert Burns i Jorge Masvidal su usmeno pristali i dogovorili međusobni okršaj. Ostala je još „papirologija“ i potpisivanje ugovora za borbu. Burns i Masvidal bi trebalo da se bore na UFC 282 koji se održava 10. decembra u Las Vegasu ili na prvom PPV događaju u 2023. godini na UFC 283 koji je planiran za 23. decembar i održae se u Brazilu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Gilbert Burns (20-5) se nakon poraza od Khamzata Chimaeva nalazi na poziciji broj 4 u velter kategoriji. Potencijalna pobeda nad Masvidalom bi ga sigurno pomerila sa trenutne pozicije i približila ga njegovom cilju.

Gilbert Burns

Jorge Masvidal (35-16) je u nizu od 3 poraza i nalazi se na poziciji broj 8 u velter kategoriji. Dva puta poraz od Usmana i jednom od Covingtona su iza Masvidala, kojem je pobeda prekopotrebna.

Jorge Masvidal

Ovaj duel bi privukao veliku pažnju MMA publike, radi se o dvojici boraca koji uvek pruže kvalitetan i atraktivan meč. Mišljenje publike je podeljeno po pitanju Masvidala i Burnsa, pa nas sigurno očekuje zanimljiv duel uskoro.

Ko pobeđuje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime