KRAJ JEDNE ERE! Najbolja amaterska borkinja dogovorila profesionalni debi! Nikolija Milošević uskoro u akciji

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dvostruka IMMAF šampionka sveta i evrope i najbolja amaterska borkinja u bantam kategoriji Nikolija Nina Milošević dogovorila je svoj profesionalni debi!

Nikolija Milošević

Regionalna publika imala je priliku da upozna Nikoliju na svetskom IMMAF prvenstvu koje je održano u Beogradu februaru ove godine gde nam je Nina donela prvo i istorijsko IMMAF zlato za Srbiju.

Nikolija Milošević je devojka koja živi i trenira u Švedskoj, ali je poreklom iz Smedereva gde često i dolazi i kada je tu trenira u MMA Fanatik klubu. Sa reprezentacijom Švedske je osvojila sve što se može osvojiti, a učinila je predivan gest kada je odlučila da na IMMAF Svetskom prvenstvu u Beogradu predstavlja Srbiju i time ispisala istoriju srpskog amaterskog MMA sporta.

Nikolija je dugo godina najbolja amaterska borkinja u bantam katategoriji, o tome svedoče dve zlatne medalje na IMMAF Svetskim prvenstvima kao i zlatno na IMMAF Evropskom prvenstvu. Njen skor na IMMAF takmičenjima je impresivnih 11:0. Sada je došao red na novo poglavlje u njenoj karijeri a to je profesionalna MMA karijera.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Nikolija će debitovati 4. novembra u Švedskoj u Štokholmu na Superior Challange 26 događaju protiv norvežanke Cecille Bolander (2:0). Njena protivnica je neporažena u profesionalnoj karijeri a takođe ima zapaženu amatersku IMMAF karijeru. Slobodno možemo ovaj meč nazvati „skandinavskim derbijem“ jer se radi o dve najperspektivnije i najbolje mlade borkinje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Nini želimo puno sreće i verujemo da će biti uspešna kao i u amaterskoj karijeri i da će dogurati do samog svetskog vrha, jer definitivno tamo i pripada!

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime