KRAJ NAKON 12 GODINA! Anthony Pettis nije više član UFC-a!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još jedno veliko ime nije više deo UFC rostera! Anthony Pettis je završio svoju karijeru u najboljoj svetskoj organizaciji.

Nakon 12 godina duge saradnje u kompaniji (3 godine WEC, 9 godina UFC) Anthony „Showtime“ Pettis biće slobodan u izboru nove sredine. Bivši UFC šampion je u svom poslednjem nastupu pobedio Alex Morona i stigao do druge vezane pobede prvi put još od 2014. godine. Po ugovoru sa UFC ovo mu je bila poslednja borba, a izgleda da pregovori nisu protekli baš najbolje i nisu Pettis i organizacija imali istu viziju, pa će Showtime nastaviti dalje:

„Dragi UFC, bila je ovo luda vožnja. Gotovo 12 godina u ovoj organizaciji i puno lepih uspomena. Od osvajanja moje prve titule u WEC-u, kad sam imao 23 godine, do osvajanja titule šampiona UFC-a u svom gradu kad sam imao 26. Zahvalan sam na svemu što sam doživeo za ovo vreme. Dana, hvala ti za sve što si učinio za mene. Bio sam samo dečak sa snovima, a ti si mi ih pretvorio u realnost“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anthony Pettis (@showtimepettis)

Dugo godina smo uživali u potezima Pettisa, ostaće upamćen kao jedan od najmlađih šampiona i sigurno kao najatraktivniji borac koji je uvek davao maksimum u oktagonu. O njegovim borbama će se dugo pričati. Pojedini portali prenose da će karijeru najverovatnije nastaviti u Bellatoru gde nastupa i njegov mlađi brat, nakon što je dobio otkaz u UFC.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime