KRAJ NAKON 15 GODINA! Nate Diaz više nije deo UFC rostera!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najpopularnijih i najomiljenijih boraca kod publike Nate Diaz, zvanično je slobodan agent.

Svemu dođe kraj, pa je tako i Nate Diaz završio svoju „epizodu“ u najboljoj svetskoj MMA promociji UFC. Poznato je da je u poslednjih nekoliko godina postojao sukob na relaciji Diaz-White i da je bilo pitanje kada će Diaz napustiti promociju. UFC ga je držao pod ugovorom i „limitirao“ ga u nekim velikim borbama van promocije, ali sada je i tome došao kraj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Diaz je u UFC stigao davne 2007. godine kada je osvojio TUF sezonu 5. U UFC promociji je zabeležio čak 27 nastupa uz 16 pobeda i 11 poraza. Nikada nije bio najbolji borac u kategoriji ali je uvek išao do kraja i davao sve od sebe. Često je bio podcenjen i ulazio u mečeve kao totalni „autsajder“ ali upravo tada je pružao najbolje nastupe.

Definitivno najveća pobeda i veliko „iznenađenje“ bilo je na UFC 196 kada je pobedio Conora McGregora gušenjem u 2. rundi, nakon čega sledi čuveni guvor u oktagonu i rečenica „I’m not surprised motherfucker!“ koja je postala totalni hit. Pored McGregora, imena koje je savladao Diaz su: Tony Ferguson, Anthony Pettis, Jim Miller, Donald Cerrone, Michael Johnson, Melvin Guillard…

Biće zanimljivo videti gde će Nate nastaviti svoju borilačku karijeru. Ponuda ima sa svih strana jer ne postoji promocija koja ne bi volela na svom rosteru da ima borca kao što je Diaz. Spominje se kao najrealnija opcija „super fight“ u boksu protiv Jake Paula i Bare Knuckle Fighting Championship. Iz „prikrajka“ vrebaju i Bellator i PFL kao kao moguće opcije za potpis Diaza.

Zapratite TRIANGLE TV!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime