KRAJ VELIKE KARIJERE! TJ Dillashaw otišao u penziju!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC šampion bantam kategorije u dva navrata TJ Dillashaw (17-5) završio je svoju borilačku karijeru i otišao u penziju.

TJ Dillashaw se penzionisao

Sinoć se pojavila informacija da Dillashaw više nije deo UFC rostera, pa su svetski MMA instajderi došli do informacije da je bivši šampion već kontaktirao čelnike UFC promocije i da je odlučio da završi svoju bogatu MMA karijeru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

TJ Dillashaw je MMA karijeru startovao pre 12 godina. Član UFC-a je od 2011. godine gde je stigao preko 11. sezone čuvenog TUF-a gde je u finalu poražen od John Dodsona. U najboljoj svetskoj promociji je zabeležio 18 nastupa, 13 pobeda i 5 poraza.

UFC šampion je bio u 2 navrata. Prvi put 2014. godine kada je pobedio Renana Baraa, a drugi put 2018. godine nakon pobede nad svojim bivšim „prijateljem“ Cody Garbrandtom. Od povratka nakon suspenzije zbog dopinga pobedio je Cory Sandhagena podeljenom sudijskom odlukom, da bi u svom poslednjem nastupu i trećem pokušaju da postane UFC šampion ubedljivo izgubio od Aljamain Sterlinga.

TJ Dillashaw pobedio Cory Sandhagena

I ako su ga kroz karijeru pratili razni skandali i problemi sa dopingom, moramo priznati da je Dillashaw jedan od najboljih bantamaša i imao je veliki uticaj na razvoj kategorije.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime