KSW kaznio učesnike incidenta! Od novčanih do doživotnih suspenzija!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

KSW organizacija danas je zvanično suspendovala učesnike nemilih scena na poslednjem događaju KSW 58.

Kao što verovatno svi fanovi MMA sporta u regionu već znaju, nakon borbe Jurišića i Musaeva dogodio se incident u oktagonu gde je učestvovala nekolicina ljudi. Shamil Musaev je kažnjen sa 50% svog honorara koji je zaradio te večeri. Uroš Jurišić će ostati bez 30% od svog honorara.

KSW borac srednje kategorije Abus Magomedov suspendovan je na 6 meseci dok će biti kažnjen i sa godinu dana zabrane da bude u uglu bilo kom borcu na KSW događajima. Najoštrije su kažnjeni ljudi koji nisu imali dozvolu da budu u oktagonu te večeri a učestvovali su u incidentu. Njihova imena nisu navedena ali će im biti zabrenjeno doživotno učestvovanje na KSW događajima.

Borba Jurišića i Musaeva neće biti proglašena „no contest“ rezultatom kao što se spominjalo kao jedna od opcija. Ruski borac je dobio pobedu koju je zaslužio te večeri u oktagonu. Bonus za borbu večeri koji su dobili Jurišić i Musaev biće oduzet, a sav novac koji je KSW oduzeo od učesnika incidenta biće prosleđen u humanitarne svrhe za lečenje ćerke bivšeg UFC borca Daniela Omielanczuka.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime