KSW ukazao veliko poštovanje Aleksandru Iliću

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mnogo pažnje na sebe je skrenuo Aleksandar Ilić posle pobede nad Damianom Janikowskim. Od totalno anonimnog lika u Poljskoj za relativno kratko vreme došao je do toga da je u duelu protiv Poljskog borca bio crveni ugao. KSW je uvek na neki način „gurao“ svoje borce (Poljake), ali izgleda da su se stvari promenile.

Foto: ksw.com

Velika je stvar dobiti crveni ugao u duelu protiv Poljaka, U novijoj istoriji to je pošlo za rukom samo Robertu Soldiću na KSW 49 gde se borio za titulu protiv Kristyana Kaszubowskog i sada Aleksandru Jokeru Iliću protiv Cezary Kesika. Ovim gestom je KSW pokazao da izuzetno ceni i poštuje Jokera. Ostaje velika žal što Ilić nije nastavio svoj pobednički niz. I pored poraza pružio je odličnu borbu i u jednom trenutku bio u prilici da možda završi borbu.

Čelnici KSW su zadovoljni njegovom borbom i količinom podrške u Poljskoj a i u Zagrebačkoj Areni koju je dobio. Nadamo se da ćemo u skorije vreme ponovo gledati Ilića u ringu.

Poslednje vesti

Povezani članci

5 KOMENTARA

  1. Kanta u koju se bacaju opusci ti je zenski rod u familiji konjino 🙂
    Jokeru svako postovanje, lekcija vise! Idemo jako 💪🏼💪🏼

  2. Bravo Aleksandre samo napred jak si dovoljno i fizicki i psihicki SAMO JAKO👍👍👍👍

  3. Nikad prežaljeno to loše skidanje kila, žao mi kao da je moje bilo… Aj da je imao snage za sve 3 runde i da je bilo krljanje 15 minuta pa da izgubi, ali ovako je neprihvatljivo. 😥
    Joker do pobede 🃏

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime