Laka kategorija dobija još jedan vrhunski meč: Poirier vs Dariush blizu dogovora!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon što je dogovoren meč za titulu UFC šampiona lake kategorije između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva, laka kategorija dobija još jedan „derbi“.

Beneil Dariush i Dustin Poirier

Kako navodi Ali Abdelaziz poznati svetski menadžer i zastupnik mnogih boraca a između ostalih i Beneil Dariusha, UFC je blizu dogovora duela između Dustina Poiriera i Beneila Dariusha!

Dariush (21-4-1) iza sebe ima niz od 7 pobeda a ne tako davno mu je „propao“ meč sa Islamom Makhachevim koji je morao da otkaže zbog povrede. Islam je nakon toga pobedio Bobby Greena i izborio napad na titulu, dok će Dariush morati da ga izbori pobedom protiv opasnog Poiriera.

Beneil Dariush pobedio Tony Fergusona, FOTO: MMA Junkie

Dustin Poirier (28-7) je nakon dve pobede nad Conorom McGregorom poražen u borbi za titulu UFC šampiona lake kategorije od Charlesa Oliveira. Poirieru je ovo takođe „ulaznica“ za ponovni napad na titulu i nema sumnje da će dati sve od sebe da dođe do nove prilike. Videćemo kako će to izgledati, jer stisli Beneil Dariush nije baš po „meri“ Dustinu Poirieru.

Poirier nokautirao McGregora

Još uvek nije poznato u kom periodu bi mogla da se odigra ova borba ali kako je naglasio Abdelaziz ovaj meč možemo očekivati uskoro.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime