Lemmy Krušič: Pričali su da neću uspeti! Zatvoriću im usta kad postanem šampion! INTERVJU

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Lemmy Krušič nije uspeo da pobedi na svom debiju u KSW. Borio se protiv Sebastiana Przybyszkog na KSW 51 u Zagrebu.  Poljski borac je slavio sudijskom odlukom. I ako nije uspeo da pobedi, Lemmy je pružio odličan meč, a KSW je ovaj meč proglasio borbom večeri u Zagrebu.

Foto: KSW.com

Za Lemmija nema odmora, naredni izazov ga očekuje krajem aprila a možda i krajem marta. Pogledajte šta nam je Krušič rekao o svemu tome:

Na svom poslednjem meču nisi uspeo da pobediš Sebastiana Przybysza. Odradili ste odličnu borbu koja je proglašena mečom večeri na KSW 51. Kako sada vidiš taj meč?

Zdravo , meč nisam ni video jer ga nema nigde.  Po meni je bilo draw ili split za mene , poslednje dve runde sam radio pritisak i pogađao ga. Čak mi je Sale reko digni ruke pobedio si. Nije to prvi put da se tako nešto događa. Mislim da je Vaso  imao jednom takvo iskustvo, ali nema veze idemo dalje.

Da li ti je ovaj poraz poremetio planove koje si imao ulaskom u KSW, kako će uticati na tebe?

Plan je isti. Borim se da budem šampion a ne samo jedan od boraca. Biću tamo imam ljude oko sebe koji veruju u mene a i ja imam poverenje u sebe.

Kako su zadovoljni čelnici KSW-a sa tobom i tvojom borbom?

Pričao sam sa Martinom Lewandovskim bio je prezadovoljan predstavom. Reko mi je da je to bila najbolja bantamweight borba u KSW. Kasnije je reko našem glavnom treneru da se mu je to baš svidelo kako sam pristupio borbi. Nikog ne zanima da neko nekog drži za zemlji 3 ili 5 rundi.

Da li planiraš neki meč da odradiš u skorije vreme?

Imam zakazan meč za kraj 4 mesca na FNC, tako da se spremam. Trebao bi možda imat i meč u Slovačkoj 30.3, ali to ćemo još videti. U junu ću se boriti u Pragu protiv Filipa Maček koji je najbolji Česki borac u bantam. KSW posle leta.

Kakva je tvoja forma, da li si u treningu?

Treniram skoro svaki dan 2x, učim nove stvari poboljšavam stojku, stvari koje mi fale. Ispravljam stare navike i greške.

Koji su tvoji planovi za budućnost?

Neko je jednom reko da ja nikad neću uspeti, u stvari par njih. Ali zato sam tu da zatvorim svima usta i da postanem šampion, i to ću ostvariti!

Rekao je Lemmy Krušič u razgovoru sa nama.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime