LOŠA NOĆ ZA BALKANCE: Pejić nokautiran pred kraj borbe, Stošić poražen u 5. rundi! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Zaršen je KSW 67 koji je održan noćas u Varšavi a predvodila ga je borba između Phil De Friesa i Darka Stošića za titulu KSW šampiona teške kategorije.

Filip Pejić i Darko Stošić poraženi na KSW 67

Phil De Fries je dokazao da nije slučajno šampion i da mu trenutno nema ravnog u KSW teškoj kategoriji. Svi smo se nadali da bi Darko Stošić mogao da skine opasnog britanca sa trona, ali to se nije dogodilo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Phil De Fries je nametnuo svoj tempo i prosto ostavio Darka bez ikakve šanse. Težinska razlika od preko 15 kilograma je imala velikog uticaja na ishod. Svakako nije to opravdanje, De Fries je slavio jer je noćas bio bolji borac i nametnuo svoj tempo. Darko prosto nije imao odgovor na taktiku i ground game De Friesa. Nekoliko puta je pogodio snažno Stošić, ali je De Fries preživeo svaki od naleta našeg borca.

Na kraju pobeda prekidom u 5. rundi tehnčkim nokautom. Darko koji se borio svih 5 rundi i pokazao veliko srce, nije više fizički mogao da izdrži i prekinuo je meč. Nadamo se da će ovaj poraz pozitivno uticati na Darka i da će se vratiti još jači nakon ovoga. Nema sumnje da je Darko Stošić budući šampion i budućnost KSW teške kategorije.

Filip Pejić je na žalost ponovo doživeo poraz teškim nokautom ovoga puta od Dawida Smielowskog. Loš niz se nastavlja i Pejić beleži 5 poraz u poslednjih 6 nastupa. Gotovo u svakom nastupu Pejić je bio odličan i bio na momente blizu pobede, ali jednostavno ovaj momak nema sreće. Nakon jako bliske borbe, Pejić je nokautiran brutalno samo 9 sekundi pred kraj borbe. Prosto neverovatno. Filipu želimo brz oporavak i da se dobro odmori i nadamo se vrati u staru formu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime