Luka Milidragović o odlasku sa FNC: „Nisam hteo da potpišem menadžerski ugovor, sad sam u pravim rukama!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najvećih potencijala hrvatskog MMA sporta Luka Milidragović (3-0) ispred sebe ima borbu na NFC 14 u Dizeldorfu.

Luka Milidragović o prelasku u UFD Gym

U intervjuu za Triangle TV, Luka je govorio o predhodnoj pobedi na EMC, narednom meču koji ga očekuje 27.5 u Dizeldorfu na NFC 14, ali i o odlasku iz FNC promocije i selidbi u UFD Gym u Dizeldorfu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Luka je borac koji se takmičio u prvoj sezoni FNC „Armagedona“, gde je u polufinalu poražen od Marka Bojkovića. Mnogi su videli Luku kao potencijalnu zvezdu FNC promocije i momka oko kojeg će se „graditi“ promocija, ali do toga nije došlo. Nedavno je Milidragović napustio FNC i priključio se UFD Gymu u Dizeldorfu:

„Dogodilo se to da ja i vlasnici FNC organizacije… Isto tako nisam imao menadžera. Nisam hteo da potpišem dugogodišnji menadžment sa nekim kome ne verujem i kome ne mogu poveriti 100% svoju karijeru, da sam siguran da će tražiti najbolje borbe za mene koje mi trebaju u ovom trenutku. Sada to mogu, Ivanu sam poverio sve i dokazuje se iz borbe u borbu da sam u pravim rukama. To jednostavno nisam bio spreman da napravim tu u FNC organizaciji i nismo uspeli da se dogovorimo. Odlučio sam da napustim regionalni deo i da odem dalje, što se ispostavilo da sam napravio najbolji mogući potez.“

Ceo Intervju sa Lukom Milidragovićem poslušajte na našem YouTube kanalu gde smo se dotakli raznih tema!

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime