Luke Rockhold o svojoj MMA karijeri: Ne osećam više strast koju sam nekad imao, napraviću pauzu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još pre nekoliko meseci Luke Rockhold je izjavio da  nema više toliko interesovanja za borbama, a izgleda da se u njegovom razmišljanju od tad nije mnogo promenilo. Bivši UFC šampion u srednjoj kategoriji je dao izjavu posle poraza od Jana Blachowicza na UFC 239:

Znate nije ovo više kao što je nekad bilo. Osećam se kao da sam previše pojurio. Požurio sam sa nekim stvarima i nisam bio opušten. Pokušao sam da nametnem moj stil borbe i da pronađem lakši izlaz iz borbe, mislio sam da će biti mnogo lakše. Platio sam grešku! Verujem da sam vodio drugačije borbu  da bi možda bila druga priča na kraju. Ja jednostavno ne osećam više strast koju sam nekada imao za borbu, pa ću napraviti pauzu i odmoriti se.

Luke Rockhold je u svojoj karijeri uspeo da dođe do Strike Force i UFC titule u srednjoj kategoriji i kako kaže prilično je zadovoljan onime što je postigao u svojoj karijeri, ali priznaje da mu je teško da sada raspali vatru u sebi i s’obzirom da je već dostigao vrhunac.

To je trajalo neko vreme rekao bih! Mislim da kada stignete do vrha, kada dostignete svoj cilj, naručito u ovom sportu postoji osećaj olakšanja. Teško je ići silaznom putanjom i pokušati da se pronađe glad i strast koju si nekad imao za borbom. Izjavio je bivši šampion Luke Rockhold.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime