Marina Spasić 28. septembra nastupa u Kini na WLF

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Naša najbolja kik bokserka Marina Spasić nastupiće 28. septembra u Kini  na WLF protiv domaće borkinje Li Mingrui. Kako nam je Marina rekla Li je velika zvezda u Kini, pa bi potencijalna pobeda imala velikog značaja. Svoju poslednju borbu radila je u Turskoj, gde je izubila, a kako sama kaže to joj je bio i najslabiji meč do sada u karijeri. Za svoj prvi meč u Aziji je više nego spremna i neće dozvoliti da se ponovi scenario iz Turske. Marina je pred ovaj meč potpisala ugovor sa  World Wide Fight Managementom.

Ovo je moj prvi meč koji radim pod ugovorom koji sam nedavno potpisala sa World Wide Fight Managementom. Takođe prvi meč koji radim u Aziji i jako sam uzbuđena zbog toga. Kategorija je do 56kg u WLF organizaciji, meč radim protiv levoruke kineskinje Li Mingrui, koja je jako agresivna i dobar bokser. Jako je popularna u Kini i mislim da ću napraviti veliki korak ako donesem u Srbiju pobedu. Plan je jednostavan – Pobediti 🙂 .

Još od Turske sam pod uticajem meča koji je bio katastrofalan za gledanje i moj najgori meč ikada, tako da sam srećna što imam šansu to da ispravim. U poslednjoj sam nedelji priprema, forma je i više nego odlična. Hvala svima na podršci, mom klubu Kik Boks Klubu Sinđelić, treneru Nikoli Pavkoviću, klubskim drugarima koji su mi kao porodica i naravno mojim sponzorima. Takođe hvala Triangle TV, tebi Nikola i Nini što ste tako divni i uvek uz nas! Rekla je Marina Spasić.

Čekamo 28. septembar i nadamo se pobedi. Za informacije oko prenosa meča javićemo sve u narednih nekoliko dana. Srećno Marina !

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime