Marina Spasić potpisala za jednu od najboljih Evropskih promocija, debituje u MMA!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedna od najboljih po nekima i najbolja Srpska kikbokserka Marina Spasić, potpisala je ugovor sa jednom od najboljih Evropskih promocija i debitovaće u MMA.

Marina će po prvi put u karijeri staviti male rukavice na ruke i debitovati za ARES organizaciju za koju je potpisala ugovor na više borbi. Ovo će biti i prvi susret Marini sa MMA sportom, do sada se uspešno takmičila u kikbosku gde je upisala 12 nastupa uz 9 pobeda i 3 poraza. Predstavlja KikBoks Klub Sinđelić iz Beograda.

ARES Fighting je promocija koja iza sebe ima samo jedan održan događaj a već se smatra jednom od najboljih Evropskih promocija. Radi se o Francuskoj promociji koju vodi Lopez Ferdinand glavni trener MMA Factory Paris kluba i glavni trener Francisa Ngannoua i Ciryl Ganea. MMA u Francuskoj je legalizovan 2020 godine a ARES pormocija je najavila velike stvari za naredni period (malo ih je Korona virus poremetio). Potpisali su veliki broj bivših UFC i Bellator boraca koji bi trebalo uskoro da debituju za ARES. Samo neki od boraca koje je ARES nedavno potpisao su : Wilson Reis, Nordin Taleb, John Moraga, Hector Sandoval, Luis Henrique, Juan Adams zatim i borci takođe velikih organizacija kao što su Bellator,PFL, RIZIN : Teodoras Aukštuolis, Chris Curtis, Gregory Babene itd..

Jedva čekamo da vidimo ime Marinine protivnice i sa nestrpljenjem očekujemo njen MMA debi. Želimo joj jednako uspešnu karijeru kao što ima i u kikboksu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime