Marko Radaković potpisao za FEN! Debituje protiv bivšeg KSW borca!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Marko „Headhunter“ Radaković (10-3) je potpisao ugovor sa Poljskom promocijom Fight Exclusive Night (FEN). Radaković je potpisao ugovor na 3 borbe, a već prva ga očekuje 22. avgusta na FEN 29 u Poljskoj Ostrodi.

Novina je da će Marko Radaković nastupiti u srednjoj (84 kg) a ne u velter (77 kg) u kojoj je nastupao tokom cele svoje karijere. Na debiju će se boriti protiv domaćeg borca Marcin Naruszczka (19-9). Radi se o iskusnom borcu srednje kategorije i bivšem KSW borcu. Naruszczka se borio protiv ozbiljnih boraca, a najveća pobeda mu je definitivno protiv sadašnjeg UFC borca Abu Azaitara.

Marko Radaković iza sebe ima poraz od Nikole Joksovića sa Megdana, gde je izgubio nokautom i ako je imao borbu u svojim rukama. Rešio je „Headhunter“ da se oproba u novoj kategoriji (srednjoj) u FEN organizaciji. Odlaskom dvostrukog FEN šampiona Andrzej Grzebyka u KSW, ostale su upražnjene titule u velter i srednjoj kategoriji. U slučaju pobede u prvom meču nad Naruszckom, Radaković ima za pravo da razmišlja o napadu na pojas. Marku želimo puno sreće u novoj organizaciji i novoj kategoriji i nadamo se pobedi već na debiju!

 

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Božo sta se dešava ovo sa Ahilej borilačkom akademijom? Ako moze odg, vidim nesto se spajaju sa Secutorom, sa druge strane neki borci i treneri se odvajaju.. u cemu je stvar?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime