McGregor besan na USADU i UFC: „Ne daju mi da se borim u decembru, vidimo se sledeće godine!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedna od glavnih tema borilačkih krugova poslednjih nekoliko meseci je povratak najveće zvezde Conora McGregora u kavez.

Conor McGregor

Conor McGregor je najavio svoj povratak u oktagon, ali je prekoračio nekoliko meseci ulazak u USADA program testiranja. Da bi UFC borci dobili dozvolu od Američke Doping Agencije (USADA) potrebno je da nekoliko meseci budu u programu testiranja i time potvrde da su „čisti“, što trenutno nije slučaj sa McGregorom.

Više puta je popularni Irac govorio da „može da radi kako hoće“ i da „za njega ne važe ista pravila“, ali ovoga puta se prevario. UFC i USADA nisu dodelili McGregoru „poseban tretman“, pa tako „The Notorius“ neće moći da se bori ove godine jer nije ušao u program testiranja:

‘‘Neće mi dozvoliti da se borim u decembru, dame i gospodo. Videli ste Chrisa Weidmana na UFC 292. Moćete li da zamislite kakva je to samo povreda. Sada se osećam kao  da mi uskraćuju sredstva za život, a tako se osećam već godinama. Neću da se žalim i neću da potonem. Spreman sam. Želeo sam da me najave za UFC 296 koji se održava 16.12. Dao sam sve od sebe, ali to se neće dogoditi. Ne deluje mi kao da će se dogoditi‘‘

I pored situacije da ne može da se bori u decembru, McGregor je motivisan i najavio je svoj povratak za narednu godinu ali se „potajno“ nada čudu i nastupu u decembru:

‘‘Ja imam moć. Nastaviću da radim svoje stvari, na odličnom sam mestu i to ćete svi uskoro da vidite. Je**no rano sledeće godine. Molim te Bože. Uskraćuju mi sredstva za život. Spreman sam za 16.12.“

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime