McGregor ljut zbog stavljanja Poiriera isped njega: „Kako ovaj grašak može biti ispred mene, klošari!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dugo nismo videli ovakvu izjavu Conora McGregora. Ovoga puta „The Notorious“ je objavio na svom Twitter nalogu poruku koju je kasnije obrisao, ali je već bilo kasno jer je ona obišla „čitav svet“.

McGregor je ljut na ljude iz UFC-a koji su pravili rang listu lake kategorije. Na listi lake kategorije 1. mesto zauzima Tony Ferguson, 2. mesto pripada Dustinu Poirieru, a na 3. poziciji nalazi se Conor McGregor. Ircu je zasmetalo to što je Poirier isped njega a McGregor ga je pobedio nokautom za 90 sekundi i kako kaže u borbi sa Khabibom posle 2 godine partijanja i vemena u zatvoru i na sudu uspeo je da uzme jednu rundu Khabibu, dok Poirier nije napravio ništa u borbi:

Kako ovaj grašak može biti ispred mene na listi? Razbio sam ga za 90 sekundi. Otišao sam dalje protiv njegovog poslednjeg protivnika (Khabiba Nurmagomedova) i uzeo sam jednu rundu. Nakon dve godine partijanja i vremena u zatvoru ili na sudu. Čudnu malu igru vi momci igrate. Trenutno ću se povući iz ovoga, ali pripazite. Klošari!“, glasila je poruka McGregora,

McGregor i Poirier su se borili još 2014 godine na UFC 174. „The Notorious“ je slavio posle samo 90 sekundi nokautom i pokazao tada svima kako može ući protivniku u glavu, kao što je učinio to Poirieru tada. Važno je napomenuti da su tada oba borca nastupala u kategoriji do 66 kilograma. Trenutno su jako blizu jedan drugoga na listi, pa ko zna, nije nemoguće da u budućnosti gledamo revanš.

Ko bi pobedio u revanšu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime