McGregor najavio povratak u julu, prozvao Khabiba, Gaethjea, Fergusona i Poiriera! Najavio čišćenje lake kategorije!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Opa. Samo dva dana nakon UFC 249 javio se i Conor McGregor, ali ovoga puta u njegovom starom, prepoznatljivom stilu. Conor je na svom Twitter nalogu najavio povratak u julu mesecu i čišćenje lake kategorije. Svog najvećeg rivala Khabiba Nurmagomedova nazvao je „sramotom za ovaj sport“, Gaethjeu je poručio da je budala i da će ga „zaklati“, a zakačio je i Fergusona i Poiriera:

Justine, svi znamo da nema opasnosti od čoveka koji grli noge. Slobodno pokušaj da plešeš oko onoga za koga znaš da je prava opasnost. Zaklaću te! A tvoji zubi, od njih ću napraviti ogrlicu. Kritikuješ mene kao oca? Ti si mrtav čovek.

Nastavio je McGregor sa prozivkama na račun Gaethjea, ali ovog puta je „zakačio“ i Ali Abdelaziza menadžera koji zastupa Khabiba Nurmagomedova i Justin Gaethjea.

Nikad više nemoj da pričaš da predstavljaš sjajnu američku naciju. Ni jedan pravi Amerikanac ne bi imao visoko mišljenje o osuđenom džihadistu niti bi dozvolio da ga taj isti zastupa. Ne zaboravi! Ti si slepa budala, a ja ću dovršiti posao.“

„Fanovi su ti koji pokreću ovaj sport. Nakon što sam gledao event moram priznati da sam bio protiv nastavka bez njih. Ali bilo bi mi zadovoljstvo pokazati im snagu i moć bez buke koju stvaraju. Sledeći smo Justin i ja jer svi znaju ko je i šta je Khabib, garantujem vam.

Sledeća poruka je bila upućena Khabibu, za kojeg je izjavio kako se skriva i beži od borbe:

Khabib je apsolutna sramota. Sakrio se poput štakora, kao i uvek. Samo se potvrdilo ono što oduvek govorim. On je sramota za prave borce !

Sledeće dve poruke uputio je Tony Fergusonu, ali prema njemu je bilo malo blaži nego prema prvoj dvojici:

Tonija volim. Ali, njegova priprema za ovu borbu bila je sramotna. Njegove metode i izjave su vrlo duhovite i zabavne, ali nikako nije bio na onom potrebnom nivou. Nakon što se Toni oporavi, njegova sledeća borba je protiv Dustina. Ako ne promeni nešto, Dustin će ga takođe pobediti. A neće ih napraviti. Dustin će nakon toga ponovno biti poslan na pod. To je opis njegove karijere. Nekoliko pobeda tu i tamo, a onda žestoki pad“

Na kraju Conor je najavio kako će demolirati laku kategoriju i da ga možemo očekivati u julu mesecu ponovo u oktagonu. Ove poruke će sigurno izazvati veliku pažnju i nema sumnje da će neko od „prozvanih“ biti naredni McGregorov protivnik, ostaje da vidimo ko je to:

Vidimo se u julu! Demoliraću ovu diviziju!

Ko će biti McGregorov sledeći protivnik?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime