McGregor o meču sa Khabibom: „Osvojio sam prvu, treću i četvrtu rundu do rušenja!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Pre 15 dana je bilo 2 godine od najvećeg MMA duela u istoriji, susret Conor McGregora i Khabiba Nurmagomedova. Nešto više od dve godine kasnije, „The Notorious“ se obratio fanovima na društvenim mrežama gde je analizirao čuvenu borbu sa UFC 229. McGregor je uveren da je pobedio Khabiba u prvoj, trećoj i četvrtoj rundi do trenutka kada ga je Nurmagomedov srušio, te da je Dagestanac uzeo čisto samo drugu rundu:

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov UFC 229

Osvojio sam prvu rundu. 3-1 u moju korist. Laktovi, kolena i kratki udarci. On se držao celu rundu. Drugu rundu je on osvojio. U tom delu je imao onaj pokušaj izvlačenja kimure, ali tu sam ga ja svom snagom pogodio kolenom u predelu očiju i tako se oslobodio njegovog pritiska. Bio je to savršen udarac. Osvojio sam i treću rundu, pa i četvrtu do rušenja.

Objasnio je McGregor i široj javnosti po čemu misli da je osvojio prvu rundu u borbi protiv Nurmagomedova:

Po načinjenoj šteti! Saterao sam ga uz ogradu. Pogodio sam ga kolenom u vrat kad je išao na rušenje, 15 sekundi nakon početka. Pogodio sam ga snažnim laktom u slepoočnicu i to ga je ‘zaledilo’. Usledili su potom kontinuirani kratki udarci na isto mesto dok me je pokušavao obmotati nogama. Prva runda je bila strašna za njega, a druga ga je spasila“

Mnogi se neće složiti sa ovom analizom Conora McGregora. Khabib je pobedio te večeri prisiljavanjem na predaju Conora u 4. rundi. Da li McGregor ovo stvarno misli ili je u pitanju dizanje „hajpa“ za njihov potencijalni revanš, mogli bi da saznamo vrlo brzo. Možda čak i posle UFC 254 na kome se bori Khabib Nurmagomedov za titulu šampiona protiv Justina Gaethjea.

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Mc Gregor je prljav i za ovaj borilački sport i ja uzivam kad ga jeNurgamodov davio 😂🤣🤣

    1
    1

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime