Megdan 7 koji predvode Vaso i Croata po prvi put u Novom Pazaru!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Već duži vremenski period u regionu nije bio meč koji je publika ovoliko iščekivala. Megdan 7 će predvoditi Vaso Bakočević (40-19-1) i Francisco Albano Barrio „Croata“ (6-1) koji su već trebali da se bore davne 2016. godine. Između ova dva borca vlada velika netrpeljivost, a poznavajući Vasu i Megdan sigurno se sprema spektakl za pamćenje.

Prvi čovek Megdan organizacije Aleksa Balašević bio je gost ministra Rasima Ljajića, gde se razgovaralo o Megdanu 7. Po svemu sudeći, Megdan se po prvi put seli u Novi Pazar u Sportsku dvoranu „Pendik“. Novi Pazar je poznat kao borilački grad a dvorana je puna skoro na svakom događaju. Biće zanimljivo videti Megdan na novoj lokaciji.

Za sada Fight card još uvek nije poznat. Znamo samo da će event predvoditi Vaso i Croata, a spominju se i Novopazarski borci poput Jusufa Hajrovića (19-9-1) i Adnana Alića (11-20). Još uvek se ništa ne zna, ali sigurno nas očekuje dobar i zanimljiv fight card.

Na našem Instagram profilu objavili smo post na kom smo pitali publiku koji bi meč voleli da gledaju na Megdanu 7. Najviše interesovanja pokazano je za mečeve Aleksandra Ilića, Sava Lazića, Aleksandra Jankovića, Aleksandra Konovalova, Miloša Janičića kao i revanš između Čede Pantića i Ramazana Razakova. Publika je takođe izrazila želju za borbom izmešu Zuluzinha i Erick Olsena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Koju borbu bi voleli da gledate na Megdanu 7? Predloge pišite ispod 👇

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle3tv) дана

 

Poslednje vesti

Povezani članci

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime