Mihajlo Kecojević osvojio FEA turnir teškaša! Dve pobede nokautom.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mihajlo Kecojević je osvojio turnir teškaša FEA organizacije i potvrdio o kakvom se potencijalu radi. Do titule je stigao posle dve pobede koje je rešio prekidima.

U polufinalu se borio protiv Ruskog borca ( koji nastupa pod Kazahstanskom zastavom) Akbar Tairova. Kecojević je do pobede stigao prekidom u drugoj rundi. U finalu FEA turnira ga je čekao Albanski borac Asdren Gashi koji je pobedio Ruskog borca Nadira Gadijeva prekidom. Gashi je bio teži od Kecojevića čak 15 kilograma. Meč je kako kažu bio jako dobar i zanimljiv, sa puno razmena. Krajem prve runde Kecojević je odličnu seriju završio svojim levim krošeom i nokautirao Asdren Gashia i stigao do najvažnje pobede u svojoj karijeri.

Osvojen je prestižni FEA turnir, a Mihajlo ovom pobedom dobija priliku da se bori za FEA pojas u teškoj kategoriji koji drži čuveni Pavel Zhuravlev. Za one koji nisu upućeni Zhuravlel je rangiran kao 2. borac teške kategorije po Combat Pressu. Osvajao je mnogo velikih turnira i takmičio se na najvećim svetskim priredbana poput K-1 Grand Prixa, Glorry itd.

Čestitamo Mihajlu i celoj ekipi KBK Sinđelića. Svaka čast!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Kecojevic osvojio FEA turnir..i to na koji nacin. Prvi mec, dva puta baca Agbara na pod, kazakstanac se ne predaje, Kecojevic leti na pod. Kraj prve runde. Druga runda jos dva puta kazakstanac leti na glavu. Prva pobeda prekidom. U drugom polufinalnom mecu Albanac pobedjuje nokautom Rusa, i takodje ulazi u finale. Finale Srbija -Albanija. Albanac 15kg tezi. Ide napred od prve sekunde… teske razmene, padaju udarci sa obe strane, tesko za gledanje…Alii onda pred kraj prve Kecojevic u seriji, koju zavrsava levim kroseom..Gashi spakovan u pola kvadrata. Pobeda za puna srca. Svaka cast celom timu koji je putovao za Moldaviju, ponosni smo. Sutra slike, sutra snimci, danas se slavi.

Објава коју дели Kikboks Klub Sindjelic (@kbksindjelic) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Kakva ekipa u Sindji. Rade, Kecula, Kiza, Gaja, Marina.. Ludilo. cast mi je sto treniram sa njima. Kaznena ekspedicija.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime