Mike Perry pozvao Tilla na borbu: „Želim da ga prebijem, pa da udarim njegovu majku nogom u lice!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Pukla je ljubav izmedju Mike Perrya i Darren Tilla. Dvojica UFC borca su ponovo na ratnoj nozi, ali ovaj put se sve malo i otrglo kontroli. Britanac je u poslednjih nekoliko dana bio aktivan na društvenim mrežama i ostavljao komentare bez ikakvog povoda, a jedan od komentara bio je upućen novoj devojci „Platinuma“ što se ovome nije ni malo dopalo, pa je odreagovao po prilicno burno, cak je i zatrazio mec sa Tillom i dotakao se njegove majke:

„Želim da se borim protiv Darrena Tilla. Želim da ga prebijem, a onda ću iskočiti iz kaveza kao Khabib i njegovu majku  udariti nogom u lice. Jebeš Darrena Tilla“

Ovako je započeo Perry razgovor za MMA Junkie, da bi u nastavku rekao:

„On je jedno obično govno. Nemam nikakvih problema sa tim šta je on, ako stvarno voli da puši. To mi je u redu, on to voli. Verovatno je zbog toga hteo da ide sa mnom u spa. Jebeš njega. Izvinite na mom izražavanju, ali mrzim tog tipa. Jednostavno, ne mogu da podnesem da neko govori takve stvari.

Perry je otisao toliko daleko da je čak spreman da se bori sa Tillom u kategoriji do 84 kilograma:

„Ja trenutno isto imam 84 kilograma. Spreman sam da se borim protiv njega u toj kategoriji, nabaciću još par kilograma, ali svejedno ću biti brži od njega, dok će on biti debela krpa govana“.

Poslednja poruka je bila možda i suvišna, gde je Perry spominjao Tillovu majku:

Kada već govorimo o pljuskanju. Da li se sećaš Darren kako su pljuskali ‘guzovi’ tvoje mame kad su tvoji bivši prijatelji bili kod tebe u stanu.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime