Miloš Janičić i Jivko Stoimeno predvode sledeći Megdan!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Megdan pod nazivom „Za bolja vremena“ dobio je glavnu borbu. U meču večeri boriće se dva mlada borca, dobro poznata publici u regionu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Kome dajete prednost ❓

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle.tv) дана

Jedan od najtalentovanijih boraca iz regiona Miloš Janičić 11-3 ućiće po 4. put u Megdanov ring.  Na svom prvom Megdanu pobedio je Dragutina „Belog“ Miloševića, zatim Marka Radakovića i Zorana Đođa. Sve tri pobede rešio je atraktivnim prekidima i skrenuo publici pažnju na sebe. U svom poslednjem meču na KSW 51 nije uspeo da stigne do pobede. Promena kategorije izgleda da nije bila pravi izbor, Miloš se vraća na Megdan u svoju matičnu kategoriju do 77,5 kg. Sigurno da ima veliki motiv da pobedi u glavnom meču na Megdanu, pogotovo što je potencijalnom pobedom nad Stoimenovim korak bliži KSW-u.

Milošev protivnik biće borac iz Bugarske takođe poznat Megdanovoj publici, Jivko Stoimenov 12-4. Jivko je postao poznat ljudima u Srbiji po borbi sa Vasom Bakočevićem. Trebao je da se bori sa Vasom na Megdanu 2, ali je Bakočević doživeo povredu kolena, pa je kao zamenski protivnik bio Danijel „Boyka“ Aranđelović, kojeg je Jivko pobedio Heel Hookom u prvoj rundi. Došao je na red Megdan 3 i „čuveni“ duel Vasa i Jivka u kojem se slavio Vaso. Ispred sebe ima još jednog crnogorca i priliku da se dokaže široj publici u boljem svetlu nego na svom poslednjem meču na Megdanu. Očekuje nas zanimljiv meč!

Još uvek nije poznata tačna lokacija i datum Megdana. Jedino što znamo to je da će biti negde u Vojvodini i to početkom jula meseca. Ostatak fight carda očekujte uskoro.

Ko pobeđuje u ovom meču?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime