Mineev nakon haosa u Moskvi: „Bez ogrebotine sam, ni tvoji prijatelji ne veruju u tebe!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih ruskih boraca srednje kategorije Vladimir Mineev oglasio se nakon velikog haosa i skandala koji se dogodio pre nekoliko dana u Moskvi na AMC Fight Nights eventu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Kao što znamo Vladimir Mineev i Magomed Ismailov su odradili suočavanje u ringu koje je trebalo da najavi njihov revanš ali je situacija izmakla kontroli i verbalkni sukob je prerastao u fizički. Nakon što su se Ismailov i Mineev potukli, u oktagon je ušlo 30 ak Dagestanaca (prijatelja Ismailova) koji su nasrnuli na Mineeva, nakon čega je morala da interveniše policija. Mineev se obratio fanovima na svom Instagram profilu i kako sam kaže prošao je „bez ogrebotine“ i poručio Ismailovu da opet pokušava da reši slučaj „protiv pravila“:

Želeo bih da se zahvalim svima koji su me podržali. Ja se osećam odlično, bez ogrebotine sam. Slavo izvini što smo ti pokvarili glavni meč večeri. Sanya Grebnev brate želim ti puno uspeha i da tako nastaviš. Uskoro ćete videti na mom kanalu rasplet celog događaja. Maga videćemo te kakav ćeš biti kada se sretnemo treći put i kada se budu poštovala pravila. Ni tvoji prijatelji ne veruju u tebe!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Владимир Минеев/VladimirMineev (@mineevmma)

Očekuje nas zanimljiv rasplet situacije i sigurno najiščekivaniji meč u Evropi i Rusiji. Snimak celog incidenta možete pogledati na OVOM LINKU. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime