MMA JAVNOST NA NOGAMA! Khabib želi revanš sa McGregorom, otkrio šta je uslov za borbu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

MMA Javnost je od sinoć na nogama. Sigurno najiščekivaniji meč u istoriji MMA sporta između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora ponovo je u centru pažnje. Šampion lake kategorije Khabib je često govorio da ne želi da pruži revanš svom najljućem rivalu i kako ga Irac nije zasčužio. Viđali smo često međusobna prepucavanja, ali izgleda da je Dagestanac popustio u svojoj nameri i želi da se bori ponovo protiv Conora.

Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

Neka se prvo vrati i pobedi Dustina Poiriera, a onda ću se ja boriti sa njim. Nema problema“

Glasila je poruka Khabiba Nurmagomedova. Conor i Khabib su se borili još 2018. na UFC 229 kada je Nurmagomedov pobedio gušenjem u 4. rundi. To je bio i najgledaniji meč u istoriji sporta kao i meč sa najvećom zaradom. Uslov koji je postavio Nurmagomedov biće zanimljiv za McGregora. Irac je već jednom pobedio Poiriera davne 2014. godine u perolakoj kategoriji (do 66kg) ekspresnim nokautom u prvoj rundi. Poirier je od tada dosta napredovao i često je proziao Conora i naglašavao da mu je taj poraz najteži u karijeri.

Conor MGregor se vratio na početku 2020. godine u januaru mesecu kada je rutinski savladao Donalda Cerronea nokautom u prvoj rundi. Najavio je minimum 3 borbe u 2020. godini ali nakon pandemije COVID-19 virusa, McGregor je objavio kako odlazi u penziju i da završava svoju karijeru. Biće zanimljiv rasplet u lakoj kategoriji do kraja godine.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime